Campingvogn eller telt
– Camping på Fyn

Campingferie i egen campingvogn eller telt er nemt på Vejlby Fed Strand Camping. Her finder du en hyggelig og overskuelig campingplads. Campingpladsen er opdelt i to områder hvor der er pladser til campingvogn eller telt, det ene område ligger direkte ned til Fyns bedste badestrand. Det andet område er i nærheden af alle campingpladsens aktiviteter som legepladser, hoppepuder, swimmingpool, fodboldbaner og gederne. Servicebygningen findes midt imellem og er nem at tilgå fra begge campingområder.

Fakta om campingpladsen
Vi har 248 pladser – pladserne kan bruges til både campingvogn og telt – super lækker sandstrand – opvarmet svimmingpool der er gratis at benytte – servicebygning med børnerum, familierum og stort køkken – legerum til mindre børn – legeplads med trampoliner – fodboldbane med kunstgræs – to hoppepuder – geder som gerne må klappes og fodres – mooncars – 18 hullers minigolfbane – tennisbane med kunstgræs – grillpavillon med tre stk. grill og bord/bænkesæt – gratis wi-fi – butik med take away og grill

Se 360 o view af campingpladsen

Camping/telt prisliste 2024

Alle priser er pr. person pr. døgn, medmindre andet er anført.

Voksne – inkl. miljøgebyr

100,-

Børn 2-11 år – inkl. miljøgebyr

75,-

Miljøgebyr pr. person

20,-

Pladsgebyr i lavsæson 22.3-21.6 og 11.8-21.9 2024

70,-

Pladsgebyr i højsæson 23.6-12.8 2024, samt Kr. Himmelfart, Pinse og Rock under Broen

120,-

Strøm

49,-

Hund

25,-

Dagsbesøg pr. dag pr. person, børn under 2 år er uden beregning

25,-

Swimmingpool, når man bor på campingpladsen

Gratis

Wi-Fi

Gratis

Rabataftaler 2024

Camp Now rabatkort
Få kr. 50,- i rabat pr. nat ved dit næste besøg på Vejlby Fed Strand Camping i 2024 ved at fremvise rabatkortet ved ankomst.
Gælder kun ved booking i samme navn, som på den vedhæftede kvittering.

CampingCard ACSI
Vejlby Fed Strand Camping tilbyder i udvalgte perioder overnatning for 2 voksne, 1 hund, 2 brusebade og 4 kWh el til 200 kr. pr. døgn +
miljøafgift (20 kr. pr. person pr. døgn), ved fremvisning af et gyldigt ACSI rabatkort ved ankomst.

Er du interesseret i en sæsonplads er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 28 94 02 89 eller skrive på mail@vejlbyfed.dk, så kan vi fortælle hvilke pladser vi har ledige. Har du lyst til at besøge pladsen er du altid velkommen også selvom vi ikke har åbent. Du parkerer blot bilen på parkeringspladsen og går en tur rundt på campingpladsen.

Book online